Suzan Veenhuis

van Veenhuis & Muijs Accountant en Adviseurs

Ik ben medevennoot van Veenhuis & Muijs Accountants en Adviseurs, waar oprechte betrokkenheid bij onze cliënten voorop staat. Inmiddels 17 jaar ervaring opgedaan als accountant binnen diverse ondernemingen, van administratie voeren, samenstellen en het controleren van jaarrekeningen tot diverse adviesopdrachten, maar ook bijzondere opdrachten, zoals gecompliceerde subsidieopdrachten (nationaal – en internationaal) en reorganisaties binnen ondernemingen in de breedste zin van het woord.

Namens ons kantoor bieden wij naast de traditionele accountantswerkzaamheden, zoals het voeren van administraties, het opstellen van jaarrekeningen en het indienen van diverse belastingaangiften, een rol als sparringpartner voor u en uw bedrijf aan. Door onze nauwe betrokkenheid zijn wij instaat om aan de voorkant van de voor u belangrijke beslissingsprocessen te kunnen opereren.  Wij bewaken de financiële ontwikkelingen en geven gevraagde en ongevraagde (strategische) bedrijfseconomische – en fiscale adviezen.

Mocht u geïnteresseerd zijn in onze werkwijze, het vooraf opereren, neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Het concept LetsLunch spreekt mij aan omdat het geheel vrijblijvend is, waar iedereen aan kan deelnemen, zonder verdere verplichtingen. Hierdoor blijft de drempel laag, een grote diversiteit aan ondernemers, waardoor ik in een ongedwongen sfeer met mede ondernemers in gesprek kan komen en ervaringen kan delen.