Sheila Dilling

van Penosa

“The Purpose for Others”

…daar gaat het voor mij altijd om. Ik ben open en eerlijk en met veel durf en met een gezonde dosis nieuwsgierigheid help ik mensen en bedrijven hun doelen te behalen.

Met Penosa pakken wij het personeelsmanagement aan.
‘We houden het graag simpel’ Hoe we dat doen? Met onze overzichtelijke abonnementen heb je een praktische ondersteuning op Contracten, Dossiers en Verzuim. Maar heb je een andere vraag? Stel hem gewoon dan gaan we graag de uitdaging aan en zorgen we voor de beste oplossing.

Mijn grootste drive is het verschil maken voor anderen zodat Mensen en Bedrijven met de nieuw verkregen inzichten en handvatten aan de slag kunnen. Mijn deskundigheid en ervaring liggen op organisatie- en verandermanagement. En ik ben gesprekspartner / coach voor directie en medewerkers.

Mijn passie ligt in het leven op het ‘platte land’. Ik heb altijd gezegd; “Ooit wordt ik nog boerin”. Hard, werken stallen uitmesten en paardrijden heerlijk . Mijn grootste hobby'; samen met mijn gezin en alle kinderen aan tafel lekker eten en praten over het leven.

Waarom Letsch Lunch?
Ik ben nieuwsgierig naar wat mensen beweegt en bewonder de passie en gedrevenheid van ondernemers. Tijdens de Lets’s Lunch krijg ik de kans om interessante bedrijven te leren kennen. Nog mooier is het om tijdens de let’s lunch bijeenkomsten onder het genot van de overheerlijke gerechten de mensen achter de bedrijven te ontmoeten.  Een ongedwongen en gezellig samenzijn zorgen voor de gemoedelijke sfeer en maken dat het iedere keer weer een feestje is om bij aanwezig te zijn.