Robert Vervloet

van fit20

Ik ben Robert Vervloet, Personal Trainer en sinds februari 2015 eigenaar van de fit20-studio aan de Hengelosestraat 100 in Enschede.

Iedereen kent wel een kantelmoment in zijn of haar leven. Stress en het feit dat die thuis minder werd gewaardeerd, waren mijn redenen om het roer om te gooien. Dat is waarom ik van mijn passie voor sporten mijn beroep wilde maken.

Ik heb me omgeschoold naar Personal Trainer en ben gestopt met het hectische leven van projectmanager in het commerciële vastgoed.

Tijdens mijn omscholing -gedreven door het feit dat als mensen meer zouden bewegen, er een reductie te behalen valt in het ziekteverzuim en dus in de zorgkosten- ontdekte ik dat spieren veel meer kunnen betekenen voor mensen dan enkel kracht genereren.

Daarop volgende de kennismaking met de fit20 trainingsmethode, welke naadloos aansloot op de ideeën die ik had ontwikkeld:

Door 1 keer per week kort en krachtig te trainen, in slechts 20 minuten én zonder te zweten, weten we 85% van het lichaam zo te belasten dat deze één duidelijke boodschap krijgt: ‘het moet beter’.

Slechts 1 keer per week 20 minuten (priori)tijd maken in je agenda om je lichaam te laten versterken en verbeteren, dat kan iedereen.

Om deze boodschap uit te dragen ben ik ontzettend gaan netwerken. Gelukkig kwam LetsLunch op mijn pad.

Ik heb gemerkt dat door het nuttigen van een gezamenlijke lunch er niet alleen een ongedwongen sfeer ontstaat, maar dat er beter wordt geluisterd naar wat er gezegd wordt. Diverse ondernemers leverden niet enkel een ‘pitch’ af, maar brachten ook inspiratie. Het aangename met het praktische combineren.