Robert Beunders

van Bakkerij Beunders

Ik ben Robert Beunders, directeur van Brood- en Banketbakkerij Beunders.

Bakkerij Beunders levert al sinds 1959 dagelijks vers brood & banket aan tal van zorginstellingen, horecabedrijven, broodjeszaken, kinderdagverblijven, cateraars en personeelskantines. Onze kracht zit ‘m niet alleen in de kwaliteit van de producten, die met behulp van hoogwaardige grondstoffen, moderne middelen en ambachtelijk inzicht tot stand komen. Maar ook in de flexibele slagvaardigheid van onze organisatie, die 6 dagen per week voor u paraat staat met een betrouwbare bezorgdienst en professionele service. Die ingebakken klantgerichtheid gaat zelfs zover, dat eventuele nabestellingen á la minute worden afgehandeld.

Hongerig naar een kennismaking? Dan zullen wij ervoor zorgen, dat u de smaak definitief te pakken krijgt. We geven u een vrijblijvende proeftijd, waarin u op overtuigende wijze kennis kunt maken met de kwaliteit van ons brood, banket, belegde broodjes en de kwaliteit van onze service. Dagelijks levert bakkerij Beunders vers brood en banket aan tal van bedrijven.  Ook leveren wij een breed scala aan belegde broodjes voor vergaderingen, bedrijfskantines, bedrijfscatering, onderweg in de bus en voor een feestelijke broodmaaltijd aan huis. Iedereen prijst ons om de kwaliteit en de geweldige smaak. Daar zijn we best trots op en dat willen we graag zo houden.

Waarom LetsLunch?

Leuke mensen, mooie locatie’s, de bakkerij promoten en echt het belangrijkste: andere mensen ontmoeten dan uit je eigen metier!