Nancy Rosberg

van Creative ICT

Ik ben Nancy Rosberg,  verantwoordelijk voor Strategy & Sales Management (inclusief een stukje creatieve input) bij Creative ICT, sinds december 2014 trots bestuurslid van LetsLunch en inmiddels bestuursvoorzitter.

Sinds 15 februari 2018 hebben Creative ICT en Addictive – Visual Communication (ik was hier mede-eigenaar) hun krachten gebundeld en zijn we samen verder gegaan onder de naam Creative ICT. Het team van Creative ICT bestaat uit een twintigtal specialisten en is voorloper op gebied van digitale trends- en ontwikkelingen. Het maken van kwalitatief hoogwaardige films is de core business van Addictive waardoor we ons nu met recht een totaalpartner kunnen noemen.

Een technische partner met focus op conversie en resultaat en een creatieve partner met focus op visuele communicatie die hun krachten bundelen, dan mogen we gerust spreken van een klassieke win-win situatie.

De markt verwacht nu eenmaal een totaalpartner, de opdrachtgever heeft geen enkele behoefte om de spil te zijn in een netwerk van verschillende partners op verschillende vakgebieden”. Meer weten? Klik op het website icoontje.

Creative ICT behoort tot een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. In 2017 behaalden zij een 44e plaats in de FD Gazellen-lijst en een 17e plaats in de Fast50.

Netwerken is mijn ogen tegenwoordig een must en past ook bij uitstek bij onze bedrijfsfilosofie. Blijf zichtbaar als bedrijf, verdwijn niet in de luwte. LetsLunch is voor mij een waardevolle manier van netwerken gebleken. Op een vrijblijvende, informele manier genieten van overheerlijke gerechten in de beste restaurants, bekende gezichten en nieuwe ontmoetingen aan tafel, altijd boeiende gesprekken. LetsLunch moet je als ondernemer ervaren, het werkt!