Ingrid Even

van Double2

Double2 is een formatie van 4 enthousiaste zangeressen, te weten: Ingrid ten Hove, Myrna Konings, Ingrid Even en Marian de Klein. Muziek is onze grootste passie. Een optreden van Double2 staat al meer dan 13 jaar garant voor een sfeervol feest/event vol gezelligheid. Het repertoire is veelzijdig, gevarieerd en in verschillende talen. Door met de juiste timing op het publiek in te spelen, probeert Double2 altijd de juiste snaar te raken.

Double2 biedt voor elk feest een muzikale invulling op maat. Denk aan een bedrijfsfeest, jubileum, verjaardag, receptie, wedding, opening of symposium. Wij gaan desgewenst met draadloze microfoons door het publiek zodat er interactie is met het publiek. Als Zingende serveersters kunnen wij helpen bij het uitserveren van een diner/ hapjes en drankjes. En als u uw gasten eens op een andere manier wilt ontvangen, dan behoort een vrolijke acapella ontvangst ook tot de mogelijkheden. Uw gasten zijn direct in feeststemming!

Double2 – Andrews Sisters

Double2 heeft een Andrews Sisters-act met daarin bekende hits als: ‘Boogie Woogie Bugle Boy’, ‘Bei mir bist du schön’, ‘In the mood’ etc. Met deze act reist Double2 door het hele land waarbij we op fantastische evenementen mogen optreden, zoals ‘The International Army Show’, ‘Forever Young Festival’ in Almere, ‘Nationale Veteranendag’ in Den Haag, opdrachten voor ‘Keep Them Rolling’, Delden Terug Naar Toen’, Bevrijdingsparade Enschede etc.

Waarom vrienden van Let’s Lunch?

Een fantastische gelegenheid om op een prettige, laagdrempelige manier kennis te maken met gedreven ondernemers uit de regio.

Double2-team t.b.v. Let's Lunch