Elsbeth van Lienden

van The Pink Walnut, Bureau voor Inspirerend Leiderschap

Wij helpen gedreven ondernemers, directeuren en hun teams de hoofdoorzaak van ongewenste resultaat, hun taal, te transformeren. Taal ontstaat uit onze interne dialoog, het gesprek dat wij bewust en onbewust met onszelf voeren en vanuit hier ontstaan dus ook acties – en niet-acties. Leiders hebben het idee dat hun taal effectief is, echter blijkt vaak een andere werkelijkheid zodra zij het REALM® format dat The Pink Walnut heeft ontwikkeld, toepassen.

Wij zorgen ervoor dat leiders niet langer focussen op oplossingen die gericht zijn op het effect van hun taal (denk aan trainingen, nieuwe visie, missie, strategie, procesveranderingen, consultants inhuren, onderzoeken laten uitvoeren, veel vergaderen). Zij leren hun taal te transformeren met alle besparingen en gewenste resultaten van dien. De basis van onze diensten ligt in het werk van Dusan Djukich’ Straight-Line Leadership.

“Het geeft me echt een kick als doorgewinterde maar ook startende leiders zien hoeveel meer zij kunnen bereiken en creëren, welke impact zij kunnen maken op hun leven en op dat van anderen, doordat zij de verantwoordelijkheid nemen eerst bij zichzelf te rade te gaan en te stoppen met het onnodig belasten van de organisatie met besluiten of uitspraken die niet bijdragen aan groei.”