Veel gestelde vragen

Wat is LetsLunch?

LetsLunch is een voortreffelijke 3-gangen lunch voor ondernemers, die elke maand op een andere culinaire locatie plaatsvindt. Het is een vrijblijvende, flexibele en verfrissende manier van netwerken. Er is geen verplichting tot lidmaatschap. Onder het motto ‘lunchen moet je toch’ kun je als zelfstandig ondernemer of beslissingsbevoegd manager gewoon aanschuiven wanneer het jou uitkomt.

Voor wie is Letslunch?

Om deel te nemen aan LetsLunch dien je zelfstandig ondernemer te zijn of anders een beslissingsbevoegde functie binnen een organisatie te vervullen. Wij vinden dat we het aan onze deelnemers verplicht zijn om kritisch te zijn op ons inschrijvingenbeleid.

Hoe werkt LetsLunch?

Bij LetsLunch maak je in een culinaire ambiance kennis met andere ondernemers. Je wordt ontvangen met een aperitief in het restaurant. Vervolgens zit je met zes of zeven tafelgenoten aan een heerlijke lunch en volgt er onder begeleiding van een tafeldame- of heer een kort voorstelrondje en het uitwisselen van visitekaartjes. Na deze ‘elevatorpitch’ is er gelegenheid om elkaar wat beter te leren kennen. Halverwege de lunch wissel je van tafel en zet je de lunch op dezelfde wijze voort met andere tafelgenoten. De lunch zelf duurt tot ca 14.00 uur, diegenen die dat willen kunnen uiteraard nog even wat nakletsen met collega-ondernemers.

Wat zijn de kosten?

LetsLunch kost per keer € 49,50. Dit is inclusief welkomstdrankje, aperitief, 3-gangen lunch, bijpassende wijn, tafelwater en koffie of thee de luxe.

Hoe kan ik betalen?

Als je definitief bent ingeschreven voor een LetsLunch ontvang je per e-mail een factuur. Deze dien je binnen 7 werkdagen te voldoen.

Wat als ik me heb ingeschreven maar helaas niet kan?

Wij kunnen, in verband met de organisatie en inkoopkosten, een deelname helaas alleen crediteren wanneer men zich minimaal één week voor de lunchdatum per mail afmeldt. Het is wel mogelijk om, in overleg met het bestuur, een vervanger te sturen, mocht je onverwacht verhinderd zijn. De vervanger dient dan wel te voldoen aan de doelgroep criteria en je dient dit minimaal twee werkdagen van tevoren aan te geven.

Hoe laat begint LetsLunch?

LetsLunch begint altijd om 12:00 en duurt tot 14:00 uur. Daarna kun je nog napraten tijdens de koffie in de ontvangstruimte. We verwachten je uiterlijk om 12.00 uur bij het restaurant.

Hoeveel deelnemers zijn er per LetsLunch?

Per lunch is er gemiddeld plek voor circa 40 deelnemers. Inschrijven is mogelijk voor alle lunches. Om de lunches verfrissend en vernieuwend te houden, kan het zijn dat er bij overschrijding van het aantal deelnemers voorrang wordt gegeven aan nieuwe deelnemers. Om diezelfde reden promoten wij zoveel mogelijk dat bedrijven met maximaal één vertegenwoordiger aanwezig zijn.

Welke bedrijven nemen deel aan de lunch waar ik me voor wil inschrijven?

Je  ontvangt de deelnemerslijst van LetsLunch achteraf per mail. Op de lijst staan de bedrijfs- en contactgegevens van uw tafelgenoten. Wij hebben er om diverse redenen voor gekozen om de deelnemerslijst niet vooraf bekend te maken.

Hoe kan ik me inschrijven?

Je kunt je alleen via het inschrijfformulier op deze website inschrijven voor een LetsLunch. Klik op de tab ‘LetsLunch agenda’. Je ziet dan een overzicht van de komende lunches en een link om je in te schrijven. Als de LetsLunch al vol zit vervalt de inschrijfmogelijkheid. Wel kun je via info@letslunch.nl aangeven dat je graag op de reservelijst wilt komen. Mocht er iemand uitvallen dan kun je wellicht alsnog aansluiten.

Ontvang ik een bevestiging?

Na inschrijving ontvang je automatisch een bevestiging van inschrijving op het door jou opgegeven e-mailadres. Ontvang je deze bevestiging niet? Neem dan even contact met ons op, de inschrijving is dan niet verwerkt. In de week voor de lunch ontvang je een herinnering van ons.

E-mailadres en wachtwoord

Na inschrijving ontvang je van Letslunch een bevestigingsmail. Daarin staat je e-mailadres en een wachtwoord. Met deze gegevens kun jij je voor een volgende Letslunch inschrijven zonder dat je opnieuw alle bedrijfsgegevens hoeft in te voeren.

Ik ben mijn wachtwoord kwijt

Weet je het wachtwoord niet meer en kun je onze bevestigingsmail niet terugvinden? Vraag dan hier een nieuw wachtwoord aan. Je hoeft alleen je e-mail adres op te geven en er wordt direct een nieuw wachtwoord naar je verstuurd.

Ik weet niet meer met welk e-mailadres ik me heb ingeschreven.

Weet je niet meer met welk e-mail adres je eerder bent ingeschreven? Probeer dan opnieuw in te schrijven via het uitgebreide inschrijfformulier rechts. Als het e-mailadres waarmee jij je inschrijft al bestaat, dan krijg je de volgende foutmelding: ‘Het e-mail adres is incorrect of reeds in gebruik, controleer het e-mail adres of vraag een nieuw wachtwoord op’. Het ingevoerde e-mailadres is dan het adres dat bij ons bekend is en waarvoor je een nieuw wachtwoord op kunt vragen.

Hulp nodig bij het inschrijven?

Neem gerust contact met ons op via info@letslunch.nl  of bel 06 – 53582014