Jelle Kamphuis met stip op 8 in de Saxion TipTop 50 lijst!

Ondernemerschap is speerpunt bij Saxion. Saxion leidt de werknemers én de werkgevers van de toekomst op, met de jaarlijkse publicatie van de TIP/TOP laten zij dat ook zien.

Deze TIP/TOP laat zien welke startups al succesvol zijn en welke hard groeien. Met nieuwkomers en stijgers.

Nieuw in de lijst is onze LetsLunch collega, bestuurslid Jelle Kamphuis van National Safety Security Group (N.S.S.G). Hij staat met zijn bedrijf op de 8e plek in de Top 10. Een prestatie waar hij zelf erg trots op is. (en wij natuurlijk ook, dat snap je)

Start Ondernemerschap
Jelle Kamphuis groeide op in een ondernemersgezin, waardoor hij al van jongs af aan te maken kreeg met ondernemerschap. De lange werkdagen en volle schema’s waren voor hem niet onbekend. Al vroeg oriënteerde hij zich op de arbeidsmarkt door een bijbaan in de horeca. Hierdoor kwam hij in aanraking met verschillende facetten die bij beveiliging komen kijken. Door zijn studie Security Management bij Saxion verdiepte hij zich verder in het vormen van een bedrijf in deze sector. Via zijn afstudeerproject kon hij zich focussen op ondernemerschap.

Over N.S.S.G. 
N.S.S.G. is er op gericht om de klant een totaalpakket te leveren op het gebied van safety & security. Hierbij wordt er gefaciliteerd op het gebied van vergunningen, het gehele beveiligings- en veiligheidsplan en de uitvoering die daarbij hoort. Hierbij wordt een service geboden waarbij kwaliteit op nummer één staat. Wat maakt dat N.S.S.G. zich ook richt op de communicatie met politie, brandweer en medisch personeel. Op deze manier kan de veiligheid bij grootschalige evenementen en festivals geoptimaliseerd worden. Door middel van jaarlijkse toetsen en bijscholing, wordt de kwaliteit van de medewerkers gewaarborgd. Dit is met name van belang op het gebied van wet- en regelgeving. Wij vinden het belangrijk dat elke werknemer over alle actuele kennis moet beschikken. Alleen op deze manier kunnen we met onze speerpunten; kwaliteit, flexibiliteit en innovatie het gewenste resultaat behalen, zegt Kamphuis. Het blijven streven naar deze doelstelling is daarbij onmisbaar.

Tips 
Aan startende ondernemers wil Jelle Kamhuis graag meegeven: Het is erg belangrijk om eerlijk te blijven, wees jezelf! Wat ik veel zie is dat nieuwe bedrijven alles willen aannemen. Dit kan uiteindelijk leiden tot imagoschade. Het hebben van een duidelijke visie is onmisbaar, in welke branche je ook actief bent. De tip voor elke ondernemer: wijk niet af van je visie en durf nee te zeggen, zegt Kamphuis.

Klik HIER voor de volledige lijst

Bron: Saxion

Jelle Kamphuis