Coronavirus: Harde klap voor (horeca) ondernemers

Het kabinet heeft zondag 15 maart besloten – om verdere uitbreiding van het coronavirus tegen te gaan – alle eet-en drinkgelegenheden in Nederland te sluiten. Daarnaast zullen veel ondernemers hun werkzaamheden tijdelijk moeten staken wanneer thuiswerken geen optie is.

Dit betekent dat ook de lunches die door ons gepland waren en waar we komende week de nodige aandacht aan hadden willen geven, worden verplaatst tot nader orde. Wanneer het weer mogelijk is om een LetsLunch te plannen laten wij direct van ons horen. Wij hopen dan iedereen weer te zien op deze geliefde locaties, zodat we elkaar waar nodig kunnen steunen om de draad weer op te pakken en ons netwerk – letterlijk en figuurlijk – weer nieuw leven in kunnen blazen.

Ondertussen zien we in ieder geval veel horeca ondernemers van de nood een deugd maken, stel je het op prijs dat wij hier op onze website en social media ook aandacht aan besteden, laat het ons dan even weten. Ook zullen wij de nodige berichten spontaan delen wanneer ze op ons pad komen.

Wij willen graag alle ondernemers, zowel werkzaam in de horeca- als op andere vakgebieden, die de dupe zijn van deze vreselijke pandemie ontzettend veel sterkte toewensen!

Bestuur LetsLunch