Let's Party!!!

LetsLunch bestaat dit jaar maar liefst 10 jaar!

Aangezien LetsLunch geen bestaansrecht zou hebben zonder onze trouwe deelnemers willen we dit natuurlijk dolgraag met jullie vieren!

Dus heffen wij graag het glas met jullie allen op vrijdag 7 december a.s. om zowel te proosten op het succes van de afgelopen jaren- als  op de jaren die nog mogen komen. Om vervolgens te genieten van een walking diner, fingerfood en de nodige drankjes*. Dit alles terwijl de DJ ons trakteert op heerlijke, dansbare muziek en onze ‘Vriendinnen van’ , de gepassioneerde zangeressen van Double2 ons ook komen verblijden met een speciaal optreden.

Dat wil je natuurlijk niet missen en wij willen jou niet missen! Partners zijn uiteraard van harte welkom!

Let’s Party!

Ben je ‘Vriend van’? Dan verwelkomen wij je graag op onze kosten, deelname is geheel gratis.*

LET OP: je dient je PER PERSOON te registreren. Neem je als ‘Vriend van’ een partner/gast mee dan dient ook hij of zij apart (als betalende gast) geregistreerd te worden(!) Het volstaat niet dat je in het vakje opmerkingen/dieetwensen meldt dat je iemand meebrengt.

*drank is bij dit arrangement inbegrepen van 20:30 - 23:30 uur

LetsLunch is in najaar 2008 opgericht, vanuit de behoefte aan een nieuwe manier van netwerken: zonder verplichtingen, op een makkelijk moment, in een intieme setting én effectief. Anno 2018 kent elke LetsLunch een grote opkomst van een gemengde groep ondernemers, zowel mannelijk als vrouwelijk,  uit diverse branches. LetsLunch biedt ondernemers de gelegenheid tot inspirerende en culinaire ontmoetingen bij de beste restaurants van Twente!

Onze excuses, maar de aanmelding voor dit event is afgesloten.

Please contact us if you would like to know if spaces are still available.