Landhuishotel De Bloemenbeek

De Bloemenbeek beschikt over een fine dining restaurant, bekroond met een Michelinster, in uitgesproken landelijke sfeer en biedt fantastische mogelijkheden voor een vlot geserveerde lunch of een stijlvol diner. De prettige en attente service zijn daarbij vanzelfsprekend.

Zomers kan men genieten van heerlijke gerechten in de lommerrijke tuinen met fraaie terrassen en een magnifiek uitzicht over het Twentse coulisselandschap. Het restaurant kent als basis de klassieke Frans-mediterrane keuken, waar mogelijk vooral gecombineerd met de mooiste ingrediënten en producten uit het rijke Twentse land. Zij werken met kruiden uit eigen tuin en prachtig wild van hun jagers. Verrassende wijnen uit de gehele wereld completeren het  geheel. Inmiddels wordt ook de “Cuvee Bloemenbeek” geschonken, uit eigen pluk in samenwerking met het op de stuwwal gelegen Wijnlandgoed “De Hakenberg”.

SVH Meesterkok & Executive chef Michel van Riswijk:

“De essentie van een kok is dat je gerechten zo maakt dat het qua smaak in je geheugen blijft hangen. De presentatie, de geur, de smaak. Alle zintuigen betoveren. En ja, dan krijg je het applaus, de beloning.”

 

 

 

Onze excuses, maar de aanmelding voor dit event is afgesloten.

Please contact us if you would like to know if spaces are still available.