Restaurant Ledeboer Almelo

Een authentieke sfeer in een modern jasje, dat is wat het Ledeboer uniek maakt. In het voormalige bankiershuis van de firma (Helmich) Ledeboer & Co uit 1909 in Almelo, wordt je heerlijk in de watten gelegd. Het gebouw fungeerde tot 1994 als bankgebouw en oude elementen zoals de kluizen kan men hier nog steeds terugvinden.

Restaurant Ledeboer werkt zoveel mogelijk samen met producenten en collega’s uit deze streek. Het restaurant biedt plaats aan 100 personen en heeft een ruim buiten terras.  Op 9 november 2017, een half jaar na de opening heeft de Guide Michelin het restaurant bekroond met een Bib Gourmand, wat staat voor een uitstekende prijs-kwaliteit restaurant. In 2018 zijn zij toegetreden tot de top restaurants van Twente, Twente Culinair en opgenomen in de Lekker500.

Prijs: €49,50

Datum: 26 maart 2019

Landhuishotel De Bloemenbeek

De Bloemenbeek beschikt over een - bij Euro-Toques aangesloten - zeer vermaard Fine dining restaurant met exclusieve Private dining rooms. 's Zomers kunt u heerlijk genieten en lekker lang tafelen op een van de terrassen in de lommerrijke tuinen. Het rijke Twentse land inspireert de meesterlijke en gepassioneerde witte & zwarte brigade elke dag opnieuw. De gastronomische filosofie is gebaseerd op de klassieke Franse en mediterrane cuisine met een melange van verantwoord geteelde en geproduceerde ingrediënten van eigen Twentse bodem.

SVH Meesterkok & Chef de cuisine Michel van Riswijk stelt het menu voor u samen. Uiteraard wordt hierbij, geheel passend in de Euro-Toques filosofie, rekening gehouden met de mooiste en fijnste producten uit onze Twentse streek, de markt en de seizoenen. Laat u vooral inspireren door het rijke landleven en de ongedwongen Twentse gastvrijheid.

Geniet volop van passie, het gezelschap, topgastronomie, en het leven.....

Savoir Vivre !

Prijs: €49,50

Datum: 28 mei 2019